lördag, november 12, 2011

well hello me!

Jag träffade grabbarna på Style Magazine igår. Klart är att jag ska skriva krönikor till vårens alla fyra nummer, plus den som jag redan skrivit till numret som kommer ut den tredje december. Wooohoooo! Jag tycker det är häftigt. Style passar mig perfekt - tidningen är bra, snygg och tilltalar mig. Dessutom är jag överlycklig över att de tycker att jag passar på in Style!

Att jag däremot inte alls gillar att stå i en fotostudio
med skärmblixtar, hur snäll fotografen är var.


__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Jag är så dålig på att kommentera nu för tiden, men jag läser allt du skriver, och jag vill bara säga att jag är så glad för din skull! Så glad att du trivs, att du mår bra, att det går så bra för dig! Glad och stolt :)

Kram