onsdag, november 30, 2011

today i have done...

..massa spännande saker.

Vaknat väldigt tidigt. Blivit vacker. Motionerat hund. Ätit årets minsta, men godaste croissant på H&M's frukostshopping. Ätit årets enda croissant också tror jag. Halvt om halvt blivit erbjuden ett extrajobb som frisör. Lunchat hemma med hunden. Shoppat loss på IKEA lagom till praktikplatsens flytt imorgon. Hämtat ut resten av min strömkabel på den giganstika elbutiken.
Spenderat två timmar på skolan. Sett en föreläsning av Klas Hallberg. Fått kramas lite med världens vackraste receptionist. High fiveat med min (f.d) utbildningsledare. Hämtat upp Mari och italienaren. Besökt IKEA för andra gången idag. Ätit julbord med Mari, italienaren, Emelie och mamma AB. Uppskattat deras lakritsskinka. Úppskattat den nästan lika mycket som fjolårets kanelskinka. Fått ont i magen.
Köpt mamma julklapp. Glömt hämta ut pappas julklapp hos DHL-ombudet. Fått mammas julklapp inslagen av en kille som såg en stor ära i att slå in julklappar och gick in helhjärtat i det. Fått en påse Juleskum av italienaren. Inbillat mig att jag kommer plugga ikväll. Insett att så inte är fallet. Ätit upp alla Juleskum. Gäspat massor med gånger. Sett min hund falla ner från soffan i sömnen. Övervägt att göra en supertidig kväll, trots att älskade italienaren är hemma för en gångs skull.

Dessutom har jag lite ångest över att jag lovat vara på praktiken
07.00 imorgon. Innebär att väckarklockan ringer 05.30. Okristligt tidigt!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: