lördag, november 26, 2011

sexy mother pucker

Daterat den 25/10 (!) så lyckas äntligen den engelska och svenska posten samarbeta och min present från bästaste Ems damp igår ner i brevinkastet. Visserligen samtidigt vältajmat, då det faktiskt är en födelsedagspresent. Och jag fyller år imorgon. Bara förundrar över hur S. kunde få sina för nästan tre veckor sedan..
Sexy Mother Pucker och Extreme Plump XL. Läppglans som ska ge mig extra stora kyssvänliga läppar. Även om jag tvivlar att italienaren vill kyssa mig när jag har dessa läppglans - det sticker och svider som attan. Men det är en lite sådär läskig men ändå skön känsla när det pirrar i läpparna.

Tack kära Ems, jag längtar efter dig - men vi ses snart!

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Langtar efter dig med baby, men vinmys i typ Gamla Stan ar ju bara sju futtiga dagar bort! ♥♥♥