måndag, november 28, 2011

paket is the shit

Jag fick finfina presenter igår. Först mitt i natten väckte som sagt italienaren mig och jag fick en parfym, Flora by Gucci. Yammie! Emelie och PB kom ihåg vad jag sagt (eller, ja, Emelie rättare sagt) och köpte en efterlängtad Eva Solo-karaff, tack kära ni! Gulliga Mari gav mig ett nagellack från OPI, i en mörk mörk lilablå färg. Riktigt bra täckningsförmåga! Från Ems hade jag med posten fått två crazy läppglans, Sexy Mother Pucker XL. Av italienska familjen fick jag förutom god middag och tårta även ett presentkort på Scorett och en julstjärna. Underbara ni!

Mina fina föräldrar gav mig en ny dator tidigare i höst och en peng att köpa något fint för. Och fin blev jag!

Jag älskar presenter. Jag ser ut som ett barn på julafton när jag får presenter och river upp pappret så fort jag bara kan! Tack för allt, mina nära och kära!

Inga kommentarer: