tisdag, november 01, 2011

när man verkligen behöver det

Mitt humör har inte varit riktigt på topp senaste tiden, av olika anledningar. Som jag brukar säga så tror jag inte på tur - men desto mer på karma. Jag måste ha gjort något helt fantastiskt, för jag får så mycket tillbaka. Inte bara en vacker man som stryker mig över ryggen i TV-soffan, utan också de finaste av vänner.
Idag kom älskade Puffan förbi med en välfylld goodiebag med massa spännande saker. Olivolja, hudkrämer, te, mer hudkräm, mascara, visitkorthållare, magneter och massa annat! Och sist jag hade en nedåtperiod fick jag en muntra-upp-bok av Cams. Visst har jag sagt förr att jag har de finaste av vänner? 

Tre poäng mot AIK IF ikväll också då kanske, för att muntra upp mig riktigt ordentligt?  

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: