måndag, november 14, 2011

my name is Bitch - Evil Bitch

Jag förstår inte varför jag inte lär mig. Jag åkte till den gigantisk elbutiken (att jag inte lär mig, men jag hade köpt datorn där) här i staden för att be dem fixa (byta) min trasiga strömkabel. Hur svårt ska det vara, lixom?

Det ska jag förklara. Det skulle ta dem TRE VECKOR. Jag gick genast från trevlig och leende till bitchig och väldigt bestämd. Tre veckor. TRE VECKOR? Allvarligt? För att byta ut en sladd? Här förklarade jag väldigt bestämt att jag faktiskt behövde min dator i jobbet, och frågade vem jag skulle stämma. Butiken, biträdet eller servicekillarna. Tre veckor??!?

En kollega till det stackars biträdet jag hotade med att stämma ryckte in och fixade det. Jag döpte dem till Good Guy och Bad Guy. Och resten av besöket titulerade jag dem så också. Jag tror dock att han som var den snälla av dem kommer få skit för det, då han tog en sladd från en av visningsdatorerna i butiken. Men i min värld är han den snälla, i alla fall.

Tre veckor. Vilket skämt. Har de hört talas om att
vissa faktiskt använder sina datorer?

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: