söndag, november 27, 2011

min alldeles egna dag!

Min födelsedag (natt?) började med en svajig italienare som kring 02.30 glatt sjöng för mig, gav mig present och deklarerade att frukosten inte serverades i sängen när jag vaknade, men att leverpastejsmörgåsarna låg färdiga i en påse i kylen.

Jobbade några timmar, invigning  isbanan och annat som hör skyltsöndag till!
Eftermiddagen och kvällen spenderades med den italienska familjen. Jag är så tacksam att de tar så väl hand om mig, tack snälla för att ni finns! Glögg och adventsfika, underbar mat och smaskig tårta. Dessutom fick jag presenter och skönsång (?) och en massa kärlek. 

Avslutar kvällen tätt intill italienaren och fyrfotingen i soffan, med ett eller ett par avsnitt True Blood. Tack till alla som smsat, facebookat, ringt eller på annat sätt uppmärksammat min födelsedag! Jag hjärta er alla!  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: