tisdag, november 29, 2011

kära gigantiska elbutik

Jag förstår inte varför jag är så trög. Varför. Lär. Jag. Mig. Aldrig? Eller, varför kan inte denna gigantisk stora elbutik kan göra något rätt? Det började i sommar, då jag hade gett personalen sparken om jag kunnat. Det blev inget kameraköp hos dem, men jag trodde att kanske butiken i Västerås kunde göra något rätt. En snäll kille sålde mig en liten dator när jag behövde det och allt var frid och fröjd.

Till dess att jag för några veckor sedan gick tillbaka till butiken med en icke fungerande strömkabel. Till deras fördel tog det "bara" drygt två veckor, inte tre som the Bad Guy sa. Visserligen kanske inte 15 dagar till att byta adapter är något att skryta över. Oh well. Idag fick jag hämta en ny. Tog hem paketet. Öppnade det när jag kom hem. Dumt val. Självklart var bara HALVA sladden med. Delen mellan väggen och klumpen fanns inte.

Jag blir så less. Tur att jag ändå ska ut till Erikslund imorgon, shoppa på IKEA för praktikens räkning. Men jag är ruskigt less på den gigantiska elbutiken. Ska det vara så jäkla svårt att bara göra rätt? 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: