fredag, november 25, 2011

idrottsgalan 2011 - uppdaterat

Idrottsgalan var en riktig höjdarkväll! Fantastiskt bordsgrannar, varav en envisades med att dra ut och skjuta in stolen för mig. Gentlemannamässig värre! Kvällens höjdpunkter var förutom konferencier Chris Härenstam den forne sportjournalisten och Västeråsprofilen "Everton". Vilken stjärna! Önskar bara att han hade visat upp sina färdigheter på planflöjten som han tidigare under kvällen visat att han hade med sig..
Dogge Doggelito på efterfesten
 
Det kändes idag när jag vaknade att det inte varit en vanlig torsdag igår. Huvudet dunkade, magen räckte finger åt mig och kroppen värkte. Men det är inget lite colalight, choklad, pommes och kebab inte kan ordna! Förutom att jag är lite trött så mår jag som prinsessa igen - men siktar på en lugn kväll tillsammans med finaste italienaren.
 
Tack alla för en riktigt rolig kväll!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: