lördag, november 12, 2011

hårde hardy

Besökte för första gången på en halv evighet gymmet, enbart för att säga farväl. Jag trivdes bra på Actic Kristiansborg, men den eran är tyvärr över. 

Gymintruktören Hardy (underbart namn på en gyminstruktör) tyckte att det var "fett tråkigt" att jag ville säga upp mitt medlemskap. Och avslutade med att uppmana mig till att "fortsätta träna hårt". Jag önskar att jag hade motivationen. Dessutom är det inget gym i närheten av italienarens lägenhet, vilket är ett måste för att jag ska besöka det. Fem minuters promenad är maxavstånd. 

Ser visserligen mina redan väldigt mjuka partier växa, och inser att jag måste plocka in crosstrainern från balkongen (!) och ta mig i kragen. Fan. Det känns riktigt riktigt jobbigt...

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: