onsdag, november 23, 2011

fullt upp, hepp hepp!

Imorgon ska jag gå på Västerås Idrottsgala. Jag är pepp, även om jag just nu är lite trött. Trött är jag för att jag ätit alldeles för dåligt. Har en plan på att stryka klart gardinerna, hänga sista tvätten och plocka fram lite adventspynt. Ett par ljusstakar och en stjärna i fönstret.
Imorgon ska jag även vara ledig. Ledig är bra saker, jag kompar ut lite tid för söndagens julmarknad/invigning av isbanan/skylttävling/fyrverkerier/tändande av julbelysningen. Ni fattar. Söndag blir intensiv. Checkar visserligen ut någongång efter två, ska fira min egen födelsedag hade jag tänkt. Troligtvis första gången jag firar min födelsedag utan min familj. Kommer kännas.. konstigt.

Tur som jag har så får jag i alla fall fira min födelsedag med den italienska familjen istället. Och det är absolut inte fy skam! Fick frågan idag om det är något jag önskar äta, men kunde verkligen inte komma på något speciellt..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: