tisdag, november 01, 2011

då var det bestämt

I slutet av maj är jag klar med min utbildning. Jag har hittills sett ut som ett frågetecken när någon frågat var jag ska göra när jag är klar. Nu vet jag i alla fall att jag måste vara i Västerås. För jag kommer i n t e missa en Lars Wallin-utställning. Over my dead body.
www.vlt.se, idag 1 november.

Lars Wallin är en designer som verkligen imponerar på mig. Jag skulle alla dagar i veckan välja en bröllopsklänning från honom hellre än en från Vera Wang eller någon annan mer "klassisk" weddingdesigner. Eller bara en klänning vilket som, det behöver inte ens vara en bröllopsklänning. Jag skulle verkligen vilja äga en Lars Wallin-klänning..

När man slutar drömma slutar man leva, sägs det.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: