söndag, november 13, 2011

"ät se magn schläpp vorta ryggn"

Älskade underbara italienska familj. Jag känner mig priviligerad att ha en svärfamilj som får mig att skratta så mycket och må så bra. Även om samtalen oftast slutar vid samma ämne, bisarrt nog. Men det är också en del av varför jag gillar dem så mycket!

Ikväll är jag dessutom lite mättare än jag brukar vara. Mormor stod vid kastrullerna idag och bjöd på enorma mängder mat. Antipasti med bröd, salami, kronärtskocka och tapenade. En italiensk pastarätt jag inte minns nämnet på, men som var riktigt god. Ungefär som lasagne! Och farsdag till ära åt vi till svärfars stora förtjusning ett stort fat med ost och kex innan espresson och desserten serverades. Jag är så mätt! 

Tack för att ni får mig att må så bra, bästa italienska familj..  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: