fredag, oktober 28, 2011

wtf, it's friday

Jag har verkligen engagerat mig i att vara nyttig i veckan. Huvudvärken har varit påtaglig när jag inte ätit socker och längtan efter flottig pizza har varit enorm. Men jag har varit tjurskallig och motstått. Humöret har dessutom varit märkbart svajigt under avvänjningen. Det är intressant att det har varit lättare för mig att sluta röka än att sluta äta socker.

Men idag firade jag att det var fredag. Tog en fika på Öhrmans efter lunchen, som bestod av den minsta colan och den absolut största arraksbollen någonsin! Jag har fallit för Öhrmans, skön femtiotalsinspirerande inredning och helt enormt mycket underbara bakverk. Men hur som helst...

Jag blev så stirrig bara av tanken på att jag ska äta socker och lyckas då krossa (!) assietten när jag ska attackera arraksbollen med skeden. Skrattade så vi nästan grät - vi var fyra rätt slitna tjejer runt bordet. Och sedan har det bara gått utför. Hämtade närmare 40 kilo (!!) godis till morgondagens fiskdamm, och insåg att det behövde provsmakas. 

Sockerchock, well hello and welcome! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: