torsdag, oktober 27, 2011

this is me

..waiting for lunch.

Kavaj, Gina Tricot. Stickad tröja Nelly/Cheap Monday. Fiskhalsband, Mango.
Till det ett par svarta byxor och cowboyinspirerade conjacsfärgade boots från SixtySeven.

Har aldrig haft så välplockade ögonbryn som sedan jag började träffa italienaren. Och det beror inte alls på att han har någon konstig fetish för ögonbrynsplockning - utan snarare att hans badrum erbjuder ett sådant där ljus som man (iallafall jag) både älskar och hatar. Du ser a l l t. Varje liten pormask, misslyckanden i make-upen och every little hårstrå du har i ansiktet.

Jag vet inte om jag ska hata det - jag menar, när känner man sig någonsin snygg i sådant ljus - eller älska det. Ögonbrynen har aldrig varit så välskötta, sminket så omsorgsfullt lagt.

Älska eller hata - vad säger du?
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Älska! Givetvis! Man måste sa vad man gör! Mam