torsdag, oktober 06, 2011

prio ett eller prio femtioett?

Jag är sämst i världen på att prioritera. Efter att jag lämnat skolan passade jag på att - istället för att plugga inför morgondagens tenta: plocka undan i köket, kramas med hunden, småprata med hantverkare, slurfa, se på Operah Winfrey, facebooka, se Simpsons, kramas med italienare, sova, bättra på sminket, välja kläder. Sen åkte jag på intervju inför praktiken, och efter det borde jag åkt raka vägen hem för att plugga - men istället gjorde jag allt annat: gick på Hemmakväll och laddade upp inför tenta, shoppade på H&M, kikade in på Lindex, småpratade med svärfar och larmkillen, gick ut med hunden, pratade i telefon, värmde mat. Nu lyssnar jag på ishockey och försöker beställa visitkort. 

Någonstans mellan Simpsons och italienaren så läste jag två kapitel i boken. Jag undrar om det beror på att jag faktiskt förstår det hela, som jag inte pluggar. Eller att jag bara är lat.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: