söndag, oktober 02, 2011

om att ljuga som en häst galopperar

Har varit och chillat med kokosbollar hela dagen idag. Ska göra detsamma nästa helg. Jag gillar det! Dock ljuger aldrig så mycket som när jag jobbar. Eller, kryddar på sanningen i alla fall. Det är bara påståendet att IngaBrittas havrebollar är såå beroendeframkallade som är en ren lögn. Jag har aldrig smakat dem. Men jag tar för givet att de är alldeles underbara.
Men att jag kan smaska i mig en hel låda kokosbollar i tv-soffan, få ont i magen och redan till nästa dag när nästa låda kommer fram ha glömt bort hur mycket magknip jag fick av första lådan.. det är inte riktigt sant. Även om jag sagt det säkert femton gånger idag. Och det beror inte på att jag inte skulle kunna göra det - bara att jag inte gjort det. Jag skulle säkert utan problem svälja en hel låda på en kvart. Men jag tillåter mig inte.

Älskar Cougars variant. "Folk säger att de går att frysa in. Men jag vet inte för jag hinner aldrig innan de tar slut." Det finns många fler också. Klyschor. Vi tar kort - men inga fotografier. And so on, and so on.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: