tisdag, oktober 11, 2011

norrland, well hello!

Såg mitt Vilda Vässan försvinna i backspegeln. Längre och längre bort från mig. Tillslut var det evighetslångt bakom mig. Men trots det var det fortfarande helt. sjukt. långt. kvar till Skellefteå. Och av den här faktan kan jag ta slutsatsen att mina två hem är alldeles för långt från varandra.
Vännen S. ringde när jag precis lämnade Gävle. Hälsade mig välkommen till Norrland. My ass. Gävle? Norrland? I teorin, visst. Men jag vägrar säga att jag är i Norrland när jag precis passerat Gävle, där gränsen tydligen går. När jag passerat Örnsköldsvik KANSKE jag går med på att jag är i Norrland. Annars där kring Nordmaling. Men absolut verkligen inte i Gävle.

Nu ligger jag i alla fall ihopkurad med en övertrött fyrfoting i föräldrarnas soffa.
Några intensiva men garanterat helt underbara dagar väntar!

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

s. sa...

Välkommen hem till riktiga Norrland!

Emma sa...

Oooo, jag ar sa avis pa att du ar hemma...