torsdag, oktober 20, 2011

like a baby

Idag är andra gången på två veckor som vi leker med Lego på lektionstid. Nu kanske just definationen inte är leka, men det känns så i förhållande till den övriga tiden på skolan. Sen är kursen, Revenue Management, inte någon lek. Mycket siffror, kurvor, förstå-sig-på-grejer. Som jag inte riktigt förstår.
Men Legot gör det lite lättare. Framför allt mycket roligare! En dag kvar i skolan, sedan blir det sex veckor praktik. Blandade känslor måste jag erkänna. Själva praktikplatsen känns klockren, men jag ä l s k a r att sitta i skolbänken. Jag skulle plugga hela livet om jag hade chansen (dvs, en sugardaddy som glatt hostar upp de slantar som behövs).

Jag tror att min kärlek till skolan bland annat beror på att jag har lätt för att få bra studieresultat. Betyg is my thing. Men samtidigt betyder inte betyg någonting om man inte kan använda sig av sina lärdomar i arbetslivet. Och hur ska jag veta att jag kan det? Skrämmande, det är vad det är...
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: