onsdag, oktober 26, 2011

the italian cyberspaceman?

Jag tror jag tidigare nämnt att den där italienaren har en liten thing för tv-spel. Han frågar oftast visserligen oftast snällt, om han får spela när även jag sitter i TV-soffan. FIFA'12 och NHL'12 brukar vara grejen, och jag försöker vara Miss Perfect Girlfriend och låta honom hållas.
Idag trodde jag att det slagit slint för honom. Blivit fullkomligt galen! Hittade honom i mörkret med något som såg ut som ett par riktigt fula solglasögon. But oh no. Det var 3D glasögon! Och nej, inte såg han film på 3D, som det är lätt att tro. Oh no igen.

Nya Batman-spelet i 3D. Tydligen "riktigt bra" dessutom. Om vi vill lita på hans omdöme.

Jag förstår inte hur jag ska kunna ta honom på allvar när han ser ut som en karaktär från en dålig framtidsfilm producerad i mitten av åttiotalet...?  

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: