söndag, oktober 30, 2011

inte helt övertygad

Årets Juleskum-premiär är avklarad. Lite wild'n'crazy som jag var (sanningen är, att jag såg inga vanliga juleskum på lokala ICA-butiken) så köpte jag årets nyhet, juleskum med polkasmak.

Läget ligger så, att jag är en manisk juleskum konsument. Både jag och min kära storasyster är likadana när det kommer till just dessa fluffiga små jultomtar i finaste rosa och vitt. Jag minns när hon bodde i Frankrike, och jag skickade paket med juleskum till henne, såfort de började dyka upp i butikerna. 
Jag var inte helt övertygad om dessa. Tycker att de var.. sådär. Bara det att det faktiskt fortfarande finns kvar tomtar i den lilla påsen är ett tydligt tecken på att de inte kommer bli några favoriter. Kalla mig konservativ, men jag vill verkligen bara ha orginalet. Jag älskar det mesta annat med polkasmak, men just de här tackar jag nog nej till i vinter.

Har någon annan provat dem?
Hissa eller dissa, bra eller anus?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: