onsdag, oktober 12, 2011

höst i norr

Underbara fina höstbilder. Underbara färger.
 Underbara fina hund. Underbara Norrland.
Dagen, eller, dagarna har bestått av barn. Igår systers halva fotbollslag. Idag bokade jag Cams och hennes Kalle in för lunch och sprang på vår vapendragare från gymnasiet, Jenny, och hennes krullungar. Förutom att de drog runt på barnvagnar så var det som förr. Skulle bara ätit ett maxmål istället, och allt hade varit precis som på den gamla goda (?) tiden.  

Imorgon blir det S&N-tid, och att spana in deras lilla underverk. Fick visserligen en glimt av henne idag, då jag mötte dem på stan. Men hon måste spanas in närmare. Kanske jag tillochmed vågar röra vid henne!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Jenny sa...

Haha flashbacks då du säger maxmål :) Hade jag vetat tidigare att ni skulle luncha hade jag lätt släpat er till max.