tisdag, oktober 18, 2011

hänga på malmskillnadsgatan, någon?

Om jag någon gång igen ens nämner att jag funderat på att rulla upp mitt hår på minimala permanentspolar, bara för att sedan se ut som en extremt billig glädjeflicka från tidigt nittiotal, påminn mig då om att:

1. Jag har för korta armat för att rulla mitt eget hår.
2. Det behövs en halv flaska balsam och enormt mycket tålamod att reda ut det igen.
3. Det är inte speciellt skönt att sova med permanentspolat.
4. Inte särskilt sexigt heller.
5. Magnus Uggla inte gillar look-a-likes.

Har däremot kunnat konstatera att jag kan konsten att se billig ut. Framför allt på bild. Har visserligen hört rykten om att jag dessutom såg ut att passa perfekt in i Pretty Woman som någon av Julia Roberts mindre classy väninnor. Som Kit De Luca, fast snyggare, var det någon som påstod.  

Men det var en kul kväll. En underbar fest. En outfit som aldrig kommer se solen ljus igen.
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Emma sa...

Oh. Dear. Lord.

s. sa...

Ha ha ha..