fredag, oktober 21, 2011

halv åtta hos mig

Ikväll fick jag chansen att bjuda mina finfina vänner på tre rätter som i alla fall jag var väldigt nöjd med. Mammas underbar krämiga morotssoppa med vitlökscreme fraiche och färsk timjan. Testade en ny varmrätt, en pasta med räkor, spenat, tomater, vitt vin och citron. Det blev bara väldigt, väldigt mycket mat!
Desserten bestod av chokladfondant (med en otorkad kant, ser jag nu) med gräddglass och hallon. Aldrig heller gjort förut, men någon gång ska väl vara den första?

Var nöjd med min mat. Fick poängutdelningens enda nia - men landade på en hedersvärd andra plats. Cougar och Sandra fick båda ihop en ynklig liten poäng mer än mig. Jag vet inte vem som gav mig en sexa. Men stryk ska du ha!

Halv Åtta Hos Oss. Underbar vecka. Underbara vänner.
Tack för all god mat och alla trevliga kvällar!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: