tisdag, oktober 18, 2011

halv åtta hos blondinen

Halv åtta hos Blondinen. She got me at the förrätt. Chevreost. En av mina stora laster i livet. Chevrefyllda champinjoner och gratinerade nachos. Till varmrätt serverades tacogratäng med guacamole, salsa och en sallad med (dam da daaaaa) chevreost!
Efterrätten var jag mer än nöjd med, men jag tror Blondinen har något emot Cougar, då hon försökte ta ihjäl henne. Gino med mandel- och vitchokladglass. Pantertanten tål varken galiamelon, kiwi eller mandel. Men jag tror hon överlevde. Hon andades i alla fall när vi släppte av henne hemma. Puffan började med att peta bort bananen, för att vi skulle slippa uppkastningar. Jag åt i alla fall med frisk aptit. Vilket inte är helt oväntat när det kommer till socker..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: