måndag, oktober 24, 2011

give me more.

Jag vill så mycket. Eller, jag vill ta hand om mig själv. Eller mer exakt, jag behöver tid för att pyssla om mig själv. Fila naglarna. Måla dem. Volymmastra håret. En ansiktsmask. Ni vet, sådant som tjejer gör. Dessutom vill jag köpa garn, börja sticka igen. Läsa en av de drygt 20 olästa böcker jag har i bokhyllan. Listan kan göras hur lång som helst.
Men nu var det de där om vad som jag v i l l göra. Och vad jag m å s t e göra. Dvs, åka på ICA, handla tråkiga saker. Hämta hundmat hemma hos mig. Gå ut med fyrfotingen. Skriva hemläxa. Plugga på för imorgon. Ta hand om disken. Yada. Yada. Yada. 

Och då ska jag inte ens börja med vad jag dessutom b o r d e göra, utan att vara livsviktiga. Ladda ner WinRar och DeamonTools. Därefter lyckas lägga in Office i datorn. Dammsuga. Inte äta socker.

Måste-listan står närmast på tur. Borde-listan skjuter jag upp till någon annan dag.
Vill-listan ska jag försöka hinna med, i alla fall lite av den..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: