lördag, oktober 22, 2011

gästblogg: italienaren

Som den frånvarande pojkvän jag är i mitt idrottande ansåg jag att jag skulle göra något för att visa lite uppskattning till min (hemma)"fru".

 Så följande service utfördes: Lagade älgbiffar med pasta och bearnaisesås medans jag placerade henne i den position jag oftast brukar ha, liggandes i soffan framför idrott. Ja det var Skellefteå - Linköping idag (0-2). Hon började med att tacka nej till ett glas rött!? Jag ifrågasatte om hon var sjuk men så var inte fallet, jag menar vem tackar nej till ett glas rött om man inte ska köra bil!?
 Därefter serverades maten som uppskattades både av Viktoria och Gandhi. Den fyrfotade fick dock endast lite rester av maten. Han har börjat bli lite bortskämd som fått älgkött en gång i veckan dom senaste tre veckorna!

Nu vankas det popcorn och "kalla det vad du vill" bollar och filmen Super8!

 Hon lämnade nyss lägenheten med orden "Jag hoppas jag inte gjort något dumt nu som låter dig få gästblogga". Vad jag kunde ha varit stygg nu, men snäll som jag är så sköter jag mig (denna gången i alla fall.)

Over and out Italienaren/sportnörden

PS: Ber om ursäkt för eventuella felstavningar och annat med ord som jag inte kan styra över då jag inte gått någon "fancy" journalist utbildning..

2 kommentarer:

s. sa...

Ooh. Gillar italienaren som gästbloggare!

Emma sa...

Jag och Petter gillar't. Speciellt älgköttsbiten. Fast Petter hälsar att man måste vara ganska dum för att bli bandymålvakt. Och att detta faktum bekräftades genom valet av fotbollslag. O.J. :-)