söndag, oktober 30, 2011

en pumpa som heter bosse

Fick tillsammans med svägerskan i uppgift att göra en pumpalykta innan middagen idag. Jag tycker han blev ganska tjusig. Funderar på att döpa honom till Bosse. Han ser lite ut som en Bosse!
Fick dessutom massa mat. Insåg att det blev fyra rätter, denna söndag till ära. Plockmat (och jag vågade mig på tapenaden tillochmed!), trattkantarellsoppa, salsicciapasta och tobleronecheesecake. Jag rullade hem. I dubbel bemärkelse, då vi som vanligt cyklade efter en viss vinkonsumtion.

Nästa helg står vi för söndagsmiddagen. Sushi och wok - för de som inte är sushiälskare. Det blir trevligt, jag gillar att bjuda på mat, älskar att stå i köket och kan äta mig proppmätt på sushi!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: