fredag, oktober 07, 2011

en av alla hans bra sidor

Det intresse för mat och matlagning som italienaren har, är visserligen bara en av hans starka sidor - men absolut inte att underskatta. Ikväll är vår sista kväll tillsammans på en vecka och han stod för middagen. Älgkött. Kantarellsås. Klyftpotatis. Och bearnaisesås för mig som gillar det bättre. Lindemans bin 43 och en sallad med skivad mozzarella och tomat.  
Jag har hört att vägen till en mans hjärta går via magen. Men detsamma gäller mig. Cook me some good food and I'll love you forever. Eller i alla fall nästan. Kommer i alla fall älska dig tillfälligt, ska jag älska dig förevigt kan några fler kvaliteer än bra matlagning vara till sin fördel. Men en guldstjärna, det ger det allt!

Imorgon åker jag och hänger med ett par babes och en halv miljon kokosbollar, när jag kommer tillbaka står italienaren i ett bandymål och direkt därefter åker han på älgjakt. Vi ses igen när jag vänder nedöver igen efter min tripp till Norrland..

Hur ska jag överleva? Och vem ska nu laga mat åt mig?
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Mamsen så klart! Kramar! Ses snart! <3