lördag, oktober 01, 2011

emsie emsie!

Fyra snygga babes, vinlunch och drömmar om en Alexander McQueen-clutch - för 16.000:- (sitter precis och lyssnar på italienaren utläggning om hur fan man kan betala sextonjävlatusen för en handväska - jag skulle lätt göra det om jag hade råd, den skulle passa mig så perfekt..) 
Jag vet inte vad som hände, men jag var någonting i närheten av SÄMST på engelska idag. Och nej, min norrländska är inte så bred att jag måste prata engelska i storstaden för att folk ska förstå. Men Laura är Liverpoolare. Och då har jag inte allt för stora val om hon ska förstå mig. 

En underbar dag. Kanonfint väder och finfina damer i sällskap. 
Jag träffar min Ems alldeles för sällan, har vissa klagomål på henne val om bostadsort. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Var fantastiskt kul, bade att vi hann ses saklart men aven att du antligen fick traffa tjejmaffian harifran! Saknar dig massor babe, jag kommer sa fort jag far salt huset, det vet du. ♥♥♥

Forresten, skulle du kunna maila over bilderna du tog pa Mocco? Skulle vara kul att ha mest =)

xxx