måndag, oktober 17, 2011

det går bra nu kompis, det går bra nu

Ska till Emelie på middag om en timme. Halv åtta. Halv åtta hos Emelie, och jag är mäkta nyfiken. Cannie the Camera följer med, så ni får se senare ikväll vad det bjöds på. Resten av veckan kommer bjuda på ännu mer mat - hos Blondinen, Cougar och mig.

Imorgon ska jag smygstarta praktiken, har möte tillsammans med Västerås Citysamverkan. Ska bli intressant, känna på lite vad jag gett mig in på! Ser verkligen fram emot Style Awards, som går av stapeln under min praktikperiod.

Och på tal om Style Awards.. jag har fått jobb hos Style Magazine! Han den där Jante kan dra något gammalt över sig, jag är så sjukt stolt över mig själv. En krönika i varje nummer, känns helt galet motiverande! Vilken underbar chans - förutom att få göra utlopp för mitt suktande att uttrycka mig i ord - att marknadsföra mig och utvidga mitt nätverk. Pepp pepp!

Dessutom fick jag högsta betyg på ekonomitentan.
Damn, I'm good.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Så roligt! Det är du förtjänt av! Kram M