tisdag, oktober 25, 2011

då var det det där med ålder igen

Det är inte första gången som min ålder ifrågasätts. Jag har precis börjat på en stickning, och stickar för första gången flätor. Min kära mor hade rätt, det är inte alls svårt! Men tillbaka till åldersfrågan. Att jag med glädje spenderar kvällarna med en stickning i handen ger mig inte vuxenpoäng, utan snarare pensionärspoäng.
Igår fick jag däremot visa leg på ICA, när jag köpte energidryck (!!) till italienaren. Och det ger mig tonårspoäng. Plus att det styrker min teori att finnarna får mig att se ut som en snorunge. För varje gång jag är osminkad och ska handla vadsomhelst som kräver en viss ålder - så vill de se bevis på att jag faktiskt passerat tonåren.

Jag fyller lixom tjugoåtta om nästan exakt en månad. Tjugoåtta. T j u g o å t t a. 
Tur att jag inte lider allt för mycket av åndersångest i alla fall.   

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: