söndag, oktober 09, 2011

the best of people

Jag har haft massor med kvalitetstid med mina vänner på senaste. Lunchade i fredags med några fina klasskamrater. Kvalitetstid med min italienare under fredagkväll. Spenderade hela kvällen igår hos KatPat med goda vänner och fantastiskt mat, ännu mer fantastisk efterrätt och de mest fantastiska skratten.

Den här dagen har spenderats på Erikslunds Shoppingcenter tillsammans med Puffan och Cougar. Jag spenderade mer pengar på Bokia än på både IKEA och skoaffärerna tillsammans. DET är imponerande!
 
Imorgon efter skolan åker jag dessutom norrut igen, upp till ännu fler underbara människor. Det känns faktiskt helt fucking fantastic. Det finns så många människor som jag saknar. Även om jag inte hinner träffa alla, så ska jag njuta hundraprocentigt när jag är uppe i Norrland igen.

Imorgon, kära Norrland. Imorgon.. 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: