söndag, september 11, 2011

winter baby, winter

Jag vet att det bara är höst. Sensommar för er mellansverigeaner. Och jag älskar verkligen hösten, det är min allra bästa årstid. Men när jag tittar igenom mina bilder och hittar utsikten från stugan - ett genomfruset hav med ett tjockt laget gnistrande vit snö - så längtar jag efter vintern.
Det får mig att vilja åka längdskidor. Jag är visserligen en mycket ovan och mycket dålig längdskidåkare. Däremot har jag en plan att åka Vasaloppet 2013. Gissar att jag måste lära mig åka skider igen i vinter, för att nästa vinter kunna träna för loppet.

Spännande. Jag har i princip inte åkt skidor i vuxen ålder.
Så jag kände att Vasaloppet var en bra start..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja mål måste man ha:-D Är det nån som fixar det så är det du! Kram mams