måndag, september 19, 2011

what every good girlfriend would do

Italienaren åkte upp till jaktstugan igår morse. Sa hejdå för några dagar - skulle jaga, fiska, plocka svamp och njuta av skogens lugn tror jag. Eller bara komma undan mig för några dagar, vad vet jag.

Hur som helst. När han åkte tog jag fram städhandskarna. Bildligt talat. Inget ont om min italienare, han är duktig på att dammsuga och så. Men han är inte hemma så mycket mellan jobb och träning. Så jag gick till attack. Städattack.

Jag tror det är något fel på mig. Men jag tycker det är roligt att städa hemma hos andra människor - men när jag gjorde det som jobb hatade jag det. Nu gör jag det frivilligt. För att jag vill. Antar att det var sådana som mig Forrest Gumps mamma  tänkte på när hon sa att "Stupid is as stupid does.. "

Jag kallar inte mig själv dum.
Jag gör bara dumma handlingar ibland.

1 kommentar:

Mads sa...

Det är tur du tycker om att städa hos andra babe, annars hade den kackerlackan funnits kvar under vasken ;)Jag är och kommer alltid vara evigt tacksam!