torsdag, september 01, 2011

VM i konstiga drömmar, alt. umgås vi för mycket?

Att jag drömmer att jag är gravid är inget helt ovanligt. Jag förnekar stenhårt att det är min kropps biologiska klocka som försöker hinta om något, och påstår att det är helt normalt.

Härom natten kom drömmen åter. Jag var i vecka sexton, ungefär som vanligt. Skillnaden var, att jag och Puffan (!) var ett kärlekspar (!!) och hon var arg. Hon var rasande! Uppenbarligen var hon inte pappan till mitt barn och jag måste ha varit otrogen. Men när jag räknade sexton veckor tillbaka och kollar i min kalender (för där skriver jag ofta upp vem jag förlustar mig med, absolut) så inser jag att jag inte haft sex med någon under den veckan.

Jag försökte förklara att det måste handla om en jungfrugraviditet eller något. Men hon ville inte tro mig. Dessutom var hon ännu mer förbannad för att hon skulle måsta ta en fadersroll till en unge hon inte varit med och producerat.

Den lilla detaljen att Puffan inte är någon man - heller inte kan vara en pappa - framgick aldrig i min dröm. Jag vet dessutom inte om hela den här grejen med att vi var ett par är ett tecken på att vi umgås lite för mycket?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: