torsdag, september 01, 2011

torsdagsnöje

Ändrade planer efter en stängd restaurang och vi landade på Bishop Arms. Åt en förrätt med mozzarella, pesto, tomat och bröd - som var ruskigt god. Alldeles lämpligt mycket mat dessutom - tillsammans med en riktigt kall cider.   
Trevlig upptakt med trevliga Skellefteåbor inför en något seg och långtråkig - men ändå trevlig hockeymatch. Som dessutom slutade med en ytterst trevlig Skelleftevinst på straffar. Skönt det i alla fall, har varit retad hela året för fjolårets försäsongsförlust.  

Säsongen kommer bli intressant. Jag tror på Oscar Lindberg, Martin Lundberg och Johan Alm. Har inte lika stor tro på Tomas Skogs och Fredrik Hynning. Men det är egentligen inte baserat på den här enda matchen jag sett, snarare en magkänsla. Men om Skogs och Hynning överbevisar mig - blir ingen lyckligare än jag! Och om Oscar Möller ställer in siktet och får hälften av de puckar han ber om i anfallszon kommer han bli minst lika målfarlig som vilket Jocke Lindström eller Mikko Lehtonen som helst..

Snart drar säsongen igång. Det får mig att känna mig så levande!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: