fredag, september 30, 2011

T.G.I.F

På torsdags äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör..
Ja, jag är rätt nöjd över att det är helg. Kvällen ska spenderas hos bästa italienska familjen, och imorgon åker jag troligtvis in till huvudstaden och träffar Ems, som besöker hemlandet över helgen. Söndag blir fullt upp - med kokasbollar upp över öronen. Men det kommer gå bra, jag tror att det kommer bli en riktigt, riktigt bra helg. Väderrapporten inför helgen gör det inte sämre..

Tog helg från skolan redan innan tolv, samlar lite energi och fortsätter med ekonomin på måndag igen. En vecka kvar till tenta - och jag känner mig relativt lugn. 10 dagar kvar till en trip upp till Norrland, jag längtar längtar längtar!  

Men nu blir det soffhäng i ytterligare ett par timmar, innan jag ska bli helgfin och ta hand om Den Lilla Grisen som just nu ligger och snarkar intill mig.

Han är faktiskt världens finaste hund.
Finaste, finaste lilla Gandhi.

Jag är så otroligt nöjd med mitt liv just nu. Skolan går bra, italienaren är fantastisk, det är höst. Jag fullkomligt älskar hösten! Färgerna, luften, känslan.

Ha en underbar helg allihopa!

(och ja, det här var ytterligare ett sådant inlägg då jag inte har minsta lilla aning om vad jag ska skriva om, mer än lyckan över att det är helg.)

Inga kommentarer: