tisdag, september 27, 2011

suck it darling, suck it!

Höstsolen skiner på italienarens balkong. Himlen är blå, jag hör fågelkvitter.
Askfatet står framme och ropar mitt namn.
"Pleeeeease Viktoria, take your cigaretts, come out to me. Take a deep smoke, suck it in darling.
Feel the nicotine, feel the rush. "

Jag vet inte riktigt varför jag antar att balkongen och askfatet pratar engelska med mig. Ungefär lika logiskt som att jag svär på franska i trafiken. Men jag röker inte just nu. Är en periodare av det värsta slaget, men jag har slutat för tillfället. Rökte två bloss första dagen i skolan, två bloss på höstpremiären av afterworken på Blå Månens Bar. Fyra bloss på sju veckor.

Bra jobbat Cederberg. Men just nu skulle det fan sitta jävligt fint..

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Man kan ju sitta ute utan att röka :)