torsdag, september 29, 2011

shopping without shopping

Jag, Puffan och PB tog en sväng ner på stan. En fika på Oliodeli - jag provade en libanesisk kaka, som jag inte lyckades uttala namnet på, men kallar för en mammamuu. Den var god, påminde lite om min absoluta favoritkaka från tiden som anställd på kaffeshoppen, som jag är för trött för att komma på namnet på just nu. 

Och vi besökte Solo's VIP-shopping. De har verkligen kommit på konceptet! Bjud kunderna på en öl och alla blir nöjda och glada. Blev kär både i tröjan och halsbandet ovan, men det var inte riktigt anpassat efter min plånbok just nu. Tyvärr.  
Klasskamraten Bella jobbade i butiken som vanligt, och lite avundsjukt måste jag säga att hon var riktigt fin i hatt. Varför känner jag mig som en blottare i hatt - alternativt en pensionär - när alla andra är så fina i dem?

Avslutade kvällen med en mittiveckandrink eller två på Tabazco. Frozen raspberry daiquary. Gottgottigottgott.. Tack hörni för en härlig kväll!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: