lördag, september 17, 2011

romanstisk middag för två. och fyra hockeylag.

Vitlök- och hickorymarinerad fläskfilé, stekt majskolv. Mozzarella- och rödlökssallad och bearnaisesås. Italienaren och jag, en lördageftermiddag. Kunde vara romantiskt. Otroligt romantiskt. Om inte han satt med Leksandströjan på och ser Rögle-Leksand på TV'n och jag har ett headset i öronen och lyssnar på matchen mellan Skellefteå och Timrå.
Ett kärlekspar. Två hockeymatcher.
Fyra lag. Sex poäng på spel.

Jag tror att det är så här vårt förhållande kommer att se ut den här vintern. Varför ska man mysa och titta varandra djupt i ögonen när vi kan följa våra hockeylag på olika sätt? Konstigt är bara att han är mer upprörd än vad jag är, när hans lag leder sin match tillskillnad från mitt.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: