måndag, september 12, 2011

ordpolisen tut tut

Jag har sedan hysterin med Wordfeud börjat vägrat. Våga Vägra Wordfued. Jag vet hur jag blir - framför allt förbannad när inte de jag spelar mot svarar tillräkligt snabbt. Jag kommer sitta och stirra på min lilla skärm och irritera mig över att jag aldrig kommer på det perfekta ordet.

Igår kväll började italienaren spela. Mot sin syster, mot någon kompis, mot någon random människa. Det blir svårare och svårare att Våga Vägra. Jag hängde över en måttligt road italienares axel hela kvällen, försökte vara något typ av superlexikon. Det var jag inte.

Måste även jag börja alltså?
__________________________________________

Viktoria

3 kommentarer:

Helen sa...

Det är verkligen beroendeframkallande det där..

s. sa...

Ja! Börja! Jag är fast, och jag äger inte ens en iphone.

Linda sa...

Jag har ju precis börjat!! :)
Kramar från störstbrors fru.