torsdag, september 29, 2011

om att svammla i nattmössan

Jag har absolut ingenting att skriva. Inget att berätta. Eller ja, magknipen höll i sig till strax efter fyra, då jag lyckades somna på soffan och snarka bort det värsta. Första enochenhalva timmen på skolan var en ren och skär plåga. Magen gjorde ont och jag fattade absolut ingenting. Sedan började poletten sakta glida nedåt och bara magen var emot mig.

Jag har gråtit till Scrubs i eftermiddag. Jag skyller allt på magen. Ringt polisen efter att ha hittat en misshandlad eu-moppe i skogen på hundpromenaden. Varit bitter och avundsjuk över att Puffan drar till Cypern inatt. Fördelar med dagen? Finns inte allt för många. Jag har visserligen agerat Världens Bästa Flickvän och hämtat ut italienarens FIFA'12 på stan. Ska stöka klart i hans hem och på ett tag laga mat till oss. Middag efter nio is the shit om man har en pojkvän som sysslar med idrott på allsvensk nivå.

But hey. Han är min absoluta favorit ändå.
Trots sena middagar och att jag knappt ser honom.

Imponerande långt inlägg trots att jag inte hade absolut något att skriva om.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: