måndag, september 26, 2011

not so fucking happy feet

Cams, du behöver inte läsa det här. Susanne och S. - ni har ju någon läskig attraktion till det här med fötter och får gärna läsa vidare. Jag har tidigare gnällt på att jag bara har åtta tånaglar. Men tio tår - saknar mina småtånaglar. Men nu är jag uppe på nio tånaglar igen. 

(Ja, alla som tycker att fötter är läskigt, sluta läsa genast.)

Min vänstra jävla stortå har blivit utsatt för kärnvapenstrålning eller något. Och odlat fram dubbla tånaglar! Det vore helt okej, om den yttre gick att rycka loss och bara använda den nya - förhoppningsvis finare - nageln. Men ohhh no. Så kul ska jag inte få ha. Nej nej nej. Den yttre/övre växer rakt upp och är missbildad. Den undre/nedre verkar också missbildad. Mest för att den inte får komma fram för den yttre översittarnageln. Värsta mobbaren!

Så jag gjorde ett tappert försök att klippa bort den övre elaka nageln. Det gick inte. Så jag målade över hela slagfältet istället. Ni ska vara glada att det här är ett bildfritt inlägg..

Tips någon? Våld? Ännu mer nagellack? Finns det något hopp?
Eller är det helt jävla kört?

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

s. sa...

Jag blev ju lite besviken över att det inte fanns nån bild med :) Det låter jättespännande!