onsdag, september 21, 2011

kompistid

Jag tyckte att jag behövde lite Cougartime och tvingade med vännen ut på restaurang. Testade Ceders libanesiska restaurang och jag var riktigt nöjd! Vi beställde någon typ av meny för två och fick in ett gäng mezza till förrätt och en grilltallrik till varmrätt. Plus en liten spännande efterrättstallrik som var alldeles lämplig till att tillfälligt stilla mitt aldrig sinande sockersug.
Jag kommer troligtvis stinka vitlök i tre dagar, men helt underbar mat! Och ett stort plus till han som jobbade där som förstod att jag menade allvar när jag beställde den största colalight han kunde uppbringa. Ett enormt glas med 60 cl kall god cola serverade han mig. Jag var lycklig.

Cedars får av mig 4,5 tummar upp av 5 möjliga!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: