tisdag, september 13, 2011

kärlek. respekt. kebab.

Jag fattar inte varför jag aldrig lär mig. Jag älskar skräpmatshaket jag har i grannhuset, en sann räddare i nöden. En sådan som alla borde ha i grannhuset! Efter att ha skrivit säljbrev och faktura - på engelska - så förtjänade jag en pizza. Trots att det är mitt i veckan. Anyhow, however. Kebabsalladen jag brukar köpa består av 60% kebab, likaså gäller kebabtallriken. Helt. Sjuka. Mängder. Kebab.

Det här borde ha fått mig att förstå att en pizza med kebab på är fördelad på samma sätt. Jag trodde att det skulle vara som hemma i norr på Tre Kronor. Att det skulle ligga lite kebab utspritt på pizzan. Oh no! En "Favoriten" på Bistro 65 består av lika mycket kebab som annat. Minst. Och ett berg av bearnaisesås. 

Tre miljoner kalorier. Ungefär. Hoppas det är en hungrig italienare som kommer från jobbet ikväll, för jag gav upp innan jag ens ätit halva.    
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Jag brukar spara en halv pizza till dagen efter, himla gott till lunch :)