fredag, september 02, 2011

kanske kan gå runt djurgården i alla fall?

I februari blev jag utmanad av min syster och Kralla (ny bloggare på Norran dessutom, kolla in!) att springa Tjejmilen i höst. Alla tre skulle springa. Jag fullkomligt hatar att springa. Allvarligt, hugg hellre av min mina fötter än tvinga mig att springa!

Imorgon är det dags för Tjejmilen. "Det är ju aaaaslänge kvar, jag hinner komma i form!" Jag har inte rört mitt breda arsle på ett par månader och dessutom varit sjuk mer eller mindre sedan jag kom tillbaka till Västerås.

Och chansen att vinna över min syster eller Kralla är bara att glömma. För jag är den enda av oss tre som faktiskt är anmälda och ska delta. Om än mycket, mycket motvilligt...

__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: