lördag, september 10, 2011

how to make him do what you want

Jag har listat ut hur jag ska lyckas lura med mig den shoppinghatande italienaren på stan. Hota med att han måste följa med på IKEA och han muttrar bara lite när han går i dina fotspår i den ena klädaffären efter den andra. För att göra honom på lite bättre humör så äter man en god lunch när han börjar se trött ut.

Shopping som är min paradgren! Det här är lite jobbigt, att han inte delar mitt intresse. Inte ens lite. Jag kan däremot absolut tänka mig shoppa dubbelt så mycket, bara för att jämna ut det i universum. Då kanske jag har en anledning att köpa de mängder skor som jag faktiskt köper? Varannat par är för de han inte köper.

Jag gillar teorin. Jag kanske måste klicka hem något spännande ikväll.
För i det här hushållet lär kvällen gå åt till engelsk fotboll och TV-spel..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: