fredag, september 16, 2011

home sweet home

Jag är verkligen värsta sortens gamling. Innan klockan slog tio lämnade jag nattklubbens pulserande ljus och dunkande musik, hämtade min gullegris i lägenheten och gick hem till italienaren. Nu sitter vi här med tända ljus och chips. Sämre avslutning på en underbar kväll kan man absolut ha.. 
Jag har en kompis som gillar att slicka på tu.. ehh.. brö..ehh.. som gillar att räcka ut tungan mot sin överarm? Dessutom är hon svensk ikväll (inside joke). Har en annan vän som jag dessutom lyckades fånga på bild, vilket är lättare sagt än gjort.
DUOJAG visade var skåpet ska stå, precis som väntat. Lite nytt material - vilket uppskattas efter att kunna deras scenshow och låtlista mer eller mindre i huvudet. Har sett dem några gånger nu..
__________________________________________

 Viktoria

Inga kommentarer: