lördag, september 24, 2011

hoemance

Romance? Bromance? Hoemance!  
Jag satsade stenhårt på hoemance (tack Ems för ett bra ord!) med finfina Cougar idag igen. Inte helt oväntat på Oliodeli, mitt absoluta favorit lunch-hangout. Där finns inget att inte älska. Maten, kaffet, inredningen, personalen. Gotta love it!
Tog en sväng på stan, spanade lite i affärer och kom hem med en liten påse eller två. Nu sitter jag i soffan och njuter (?) jag av en bra (??) allsvensk (!!!) hockeymatch på TV. Med risk för att förlora några vänner men.. HEJA LEKSAND! Herreguud, de möter mitt absoluta usch-lag, Mhora. Jag får heja på dem då..


Oh well. Italienaren - tillika Leksingen - sitter på helspänn. Jag är inte fullt lika road.
Tacka vet jag Elitserien och Världens Bästa Skellefteå AIK.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: